نصب قبلاً انجام شده

نصب قبلاً با موفقیت انجام شده و Installer قفل شده است.
برای نصب مجدد، فایل config/install.lock را حذف کنید (این کار توصیه نمی‌شود مگر بخواهید از ابتدا نصب کنید).